• +32 473 732 588
  • ingrid@ingridlarik.be

Loopbaancoaching en -orientatietrappen_kind_uitdaging

Zaakvoerder KMO? Ondernemende zelfstandige (of dat van plan)? Team- of projectleider?  Heb ook jij vragen over je loopbaan ?…

De uitdagingen die op je afkomen zijn niet min.  Kijk naar de wereld om je, de organisatie waar je actief bent, de soepelheid die van je gevraagd wordt,  de nood om steeds nieuwe dingen bij te leren, je aan te passen aan andere omstandigheden, de druk die je voelt om een voorbeeld te zijn voor anderen, een trekker…

Loopbaanvragen die aan bod kunnen komen:

  • Je bent al een poos aan de slag maar zit je nog in de juiste rol ?
  • Je wil de carrièreladder beklimmen of misschien het roer helemaal omgooien en iets anders gaan doen ?
  • Je hebt het gevoel de controle te verliezen over je werk en je werkplezier heeft een serieuze deuk gekregen?  Waarom deed je dit alweer ?
  • Je bent klein gestart als zelfstandige maar je onderneming groeit.  Zoek je een mede-zaakvoerder of laat je iemand doorgroeien ?
  • De praktijk van vrije beroepers groeit en het losse samenwerkingsverband waarin jij meedraait, functioneer jij daar nog eigenlijk goed in ?  Klopt dit nog met waar jij voor staat ?
  • Je bent teamleider en plots word je geconfronteerd met een nieuw samengesteld team
  • ….

Gun jezelfd de tijd om na te denken, je bewust te worden van waar je staat en wat belangrijk is voor jou…kortom ga actief met je loopbaan aan de slag…Ik begeleid je als coach niet alleen door goed te luisteren naar wat jou bezig houdt, waar jouw sterktes liggen en wat jou (onbewust misschien) tegenhoudt… evengoed geef ik je handige oefeningen en formats mee om verder uit te diepen waar het om gaat, geef ik je literatuur- en websitetips mee om aan je verder te oriënteren.

Wat mag je verwachten ? Aan het einde van het traject heb je meer zicht op wat je wil, wat daar voor nodig is  – qua compententies, ervaring, middelen, netwerk…-  en hoe je het verder aanpakt.  Met goesting :-).

Met alle plezier zet ik ook mijn netwerk  daarbij in: voor die gouden tips of om van andermans ervaringen te leren.  Horizon verbreden of verdiepen, het hoort erbij.

Met mijn brede kijk op de arbeidsmarkt en mijn ervaring in verschillende sectoren en met verschillende statuten kan ik jou met raad en daad bijstaan om je eigen weg te vinden.

 

Je kan beroep doen op loopbaancheques 

De mogelijkheid bestaat om je individuele loopbaancoachingstraject met loopbaancheques te financieren. Elke 6 jaar heb je recht op 4 tot 8u loopbaancoaching. Werknemers én zelfstandigen.  Per loopbaancheque betaal je zelf 40 euro, de rest betaalt de overheid. Lees meer over loopbaancheques. Ik werk samen met het loopbaancentrum VCHT van Dirk Ameel.

Vraag je gratis telefonisch verkennend gesprek aan via het contactformulier of bel mij gewoon op: +32 473 73 25 88.

loopbaancheques