• +32 473 732 588
  • ingrid@ingridlarik.be

Warm aanbevolenStart je samenwerking, groei in samenwerking: mijn aanpak werkt. Dit zeggen mijn klanten:

Ingrid heeft met veel goesting en enthousiasme onze dienst gecoacht. Vooral haar luisterend oor en haar vertrouwelijke manier van werken zorgde voor een veilig klimaat om verder te kunnen. Ze zette heel interessante tools in (vb. Lifo) om de talenten in de dienst in kaart te brengen zodat we stilaan naar mekaar toe konden groeien. Dankjewel Ingrid voor de fantastische samenwerking! – Elke Wambacq, Diensthoofd stafdienst at Instituut voor Natuur en Bosonderzoek
Zalig om iemand kort bij te hebben die je inzicht en vaardigheid geeft!
— Diana Horemans, CrystalClearSkincare 
De begeestering waarmee Ingrid met teams aan de slag gaat werkt aanstekelijk en de samenwerking met haar is steeds weer een meerwaarde om naar uit te kijken ! Een aanrader als coach, als mediator, als collega en zeker als mens in haar geheel!
— Marjan Verheyen, OOOC Ter Heide
Ingrid heeft me inzichten gegeven in een periode dat ik volledig was vastgelopen in de communicatie met m’n leverancier. Ze heeft me begeleid op een business meeting ter plaatse bij m’n fabrikant, dit heeft me kracht en zekerheid gegeven tijdens de voor mij zeer belangrijke fase van de onderhandelingen.

Ik wens iedereen een toegewijde coach en organisatieadviseur als Ingrid toe. Zalig om iemand kort bij te hebben die je inzicht en vaardigheid geeft.
— Diana Horemans, CrystalClearSkincare & CryoSaunaCenter

Ingrid is voor mij hét voorbeeld van een professionele coach. Ze luistert écht naar wat de mensen bezig houdt. Moeilijke onderwerpen gaat ze niet uit de weg, maar brengt ze aan met respect voor ieders gevoeligheden. Zo weet ze steeds weer een constructieve dialoog op gang te brengen, zelfs over heikele thema’s.

Samenwerken met Ingrid gaat haast vanzelf. Met respect voor elkaars expertise, is er geen nood aan competitie. Zo versterk je elkaar en wordt het ook letterlijk “samen-werken”.
— Pieter Daelman – Creativiteitscoach & facilitator

De input die je me tijdens het coachingtraject meegaf, ervaar ik als zeer toepasselijk en bruikbaar in dagelijkse situaties. Je slaagt erin om snel aandachtspunten te detecteren, deze op een constructieve manier te beschrijven en me daar zelf over te laten reflecteren. Daardoor is het mogelijk om de input die je meegaf tijdens onze gesprekken te hergebruiken in nieuwe situaties. Ik grijp dan ook vaak terug naar de conclusies die we maakten tijdens onze coachinggesprekken.

Ook de theoretische kennis en de modellen die je uitlegde tijdens jouw coaching bevestigen dat je een zeer gedegen en ruime know-how hebt in de materie.
— Greet Joos – SD Worx

Contacteer mij

Om te ontdekken
wat ik voor jou kan doen.