FlexVia | Ingrid Larik

Workshops

Regelmatig geef ik workshops rond diverse aspecten van verandering en samenwerking, alleen of samen met één of meer partners. Hier vind je een overzicht. Tot binnenkort!

Terug

Chances To Change | Tafeldialoog - thema naar keuze

op aanvraag
op aanvraag

Intentie van het ChancesToChange bordspel voor organisaties

Leven en werken vanuit je essentie
Het ChancesToChange bordspel is een voortdurende uitnodiging om op een speelse en toch diepgaande manier meer van je ware zelf in je organisatie te brengen. Je focust op wie en wat je bent en wat je doet. Je wordt je bewust van je unieke doelen in relatie met de doelen van de organisatie (profit, non-profit-social profit) waar je deel van uitmaakt. 

Mens-zijn
Via het spel nodigen we je uit om de totaliteit van wat het betekent om mens te zijn toe te staan. Terwijl je speelt, heb je veel verschillende en nieuwe ervaringen en dit brengt meer perspectieven voor jezelf en voor je organisatie. Je stelt jezelf nieuwe vragen en je stelt dingen in vraag. Wat is de toekomst die je jezelf wil voorstellen? Hoe maak je als individu en als organisatie keuzes die duurzaam en vernieuwend zijn? Hoe kan je verantwoordelijk zijn voor de gemaakte keuzes?

Humane organisaties en een generatieve economie
Het bordspel is een bondgenoot in deze moeilijke en complexe tijden waarin mensen en organisaties zichzelf opnieuw uitvinden om bij te kunnen dragen aan een leefbare wereld. We spreken van deelnemers en niet van medewerkers. Op deze wijze benadrukken we de verantwoordelijkheid en de unieke bijdrage van elk individu in de organisatie. Door te spelen kan jij het heersende verhaal in jouw organisatie en in de wereld helpen transformeren. Je wordt een wever, strijder en fluisteraar die zinvolle gesprekken (in)leidt. 

Klaar om in te schrijven?

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 495 91 55 98 of